Mar, co budeš vařit?

Já vím, co budu vařit.

Generic selectors
Hletat přesnou zhodu
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Recepty
Akce
Tipy

Banánová zmrzlina

KategorieNáročnostZačátečník

Co se zralými nebo přezrálými banány? Kromě banánového chlebíčku, si můžete udělat domácí banánovou zmrzlinu. Není potřeba přidávat žádný cukr a v podstatě nemusíte přidávat ani smetanu. Prostě potřebujte jen ty banány 🙂

Porcí4 Porce
Čas přípravy2 hodDélka vaření/pečení10 minCelkový čas2 hod 10 min

 2 velké zralé banány (300g)
 50 ml smetany 33% (pokud chcete)

1

Zralé banány oloupeme a každý cca 3x překrojíme.

2

Takto připravené banány dáme zmrazit cca na 2hodiny do mrazáku. Můžete si je takto připravit několik dní dopředu a zmrzlinu udělat, až když přijde návštěva.

3

Zmražené banány pak jednoduše rozmixujeme a pokud chceme mít smetanovější zmrzlinu, přidáme při mixování smetanu.

4

Zmrzlinu ihned podáváme a nebo ji dáme v plastové krabičce zpět do mrazáku na později.

Ingredience

 2 velké zralé banány (300g)
 50 ml smetany 33% (pokud chcete)

Postup

1

Zralé banány oloupeme a každý cca 3x překrojíme.

2

Takto připravené banány dáme zmrazit cca na 2hodiny do mrazáku. Můžete si je takto připravit několik dní dopředu a zmrzlinu udělat, až když přijde návštěva.

3

Zmražené banány pak jednoduše rozmixujeme a pokud chceme mít smetanovější zmrzlinu, přidáme při mixování smetanu.

4

Zmrzlinu ihned podáváme a nebo ji dáme v plastové krabičce zpět do mrazáku na později.

Banánová zmrzlina
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Close Menu