Léta dělám doma banánovou zmzlinu, ale letos jsem se pustila do jahodové. Je to rychlé a jednoduché stejně jako ta banánová. Stačí vám jen tři ingredience a můžete si bez výčitek vychutnat domací zmrzlinu.
Jahody omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostičky a dáme zmrazit do mrazáku (2 hodinky by měly stačit).
Zmražené jahody smícháme se zbytkem ingrediencí a důkladně rozmixujeme do hladka.
Zmrzlinu můžeme ihned podávat nebo uložit do mrazáku na později.
Ingredience
Postup
Jahody omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostičky a dáme zmrazit do mrazáku (2 hodinky by měly stačit).
Zmražené jahody smícháme se zbytkem ingrediencí a důkladně rozmixujeme do hladka.
Zmrzlinu můžeme ihned podávat nebo uložit do mrazáku na později.