Mar, co budeš vařit?

Já vím, co budu vařit.

Generic selectors
Hletat přesnou zhodu
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Recepty
Akce
Tipy

Jahodová zmrzlina

Kategorie

Léta dělám doma banánovou zmzlinu, ale letos jsem se pustila do jahodové. Je to rychlé a jednoduché stejně jako ta banánová. Stačí vám jen tři ingredience a můžete si bez výčitek vychutnat domací zmrzlinu.

Porcí1 Porce
Čas přípravy20 minDélka vaření/pečení2 hodCelkový čas2 hod 20 min

 500 g jahod
 4 lžíce smetany (min 31%)
 2 lžíce čekankového sirupu nebo moučkového cukru

1

Jahody omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostičky a dáme zmrazit do mrazáku (2 hodinky by měly stačit).

2

Zmražené jahody smícháme se zbytkem ingrediencí a důkladně rozmixujeme do hladka.

3

Zmrzlinu můžeme ihned podávat nebo uložit do mrazáku na později.

Ingredience

 500 g jahod
 4 lžíce smetany (min 31%)
 2 lžíce čekankového sirupu nebo moučkového cukru

Postup

1

Jahody omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostičky a dáme zmrazit do mrazáku (2 hodinky by měly stačit).

2

Zmražené jahody smícháme se zbytkem ingrediencí a důkladně rozmixujeme do hladka.

3

Zmrzlinu můžeme ihned podávat nebo uložit do mrazáku na později.

Jahodová zmrzlina
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Close Menu