Mar, co budeš vařit?

Já vím, co budu vařit.

Generic selectors
Hletat přesnou zhodu
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Recepty
Akce
Tipy
book

Recepty

Špenátová polévka s vařeným vajíčkemCo s hromadou uvařených vajíček, které jste buď nerozdali nebo naopak je Váš milý vykoledoval? Nemusíte nutně připravovat vajíčkovou pomazánku, ale co třeba špenátovou polévku s vařeným vajíčkem?
Krkovice s rozmarýnemSezóna grilování se blíží, ale krkovici si můžete upéct i v troubě a bez grilu. Příprava téhle krkovičky je rychlá a jednoduchá. Hlavně se připravuje spolu s bramborem, takže není třeba připravovat žádnou další přílohu.
Velikonoční nádivkaVelikonoční nádivka nesmí chybět na žádném stole. Nejlepší je z kopřiv, ale se špenátem také nešlápnete vedle.
Kari z červené čočkyNa Popeleční středu a Velký pátek, se praktikuje přísný půst, tedy půst od masa spojený s půstem újmy. Kari z červené čočky je bez nejen bez masa, ale zasytí a skvěle chutná.
MinimazanceNa mazanci máme všichni nejradši křupavou kurčičku a křupavé mandle na povrchu. Když místo velkého mazance upečete tyto minimazance, dostanou se mandle na každého.
Hráškový krémHráškový krém je ideální polévka na Zelený Čtvrtek, minimálně zelená je krásně 🙂 Pokud držíte půst, opečenou slaninku můžete vyměnit za zakysanou smetanu.
Palačinky se špenátemJste připraveni na Zelený Čtvrtek? Palačinky se dají naplnit prakticky čímkoli. Špenát, sušená rajčata a olivy jdou skvěle dohromady, ale třeba vás napadne i jiná kombinace.
Spaghetti carbonaraSpaghetti carbonara u nás zdomácněly pod názvem "uhlířina". Ale ať už jim budete říkat jakkoli, nic to nemění na tom, že jsou za chvilku hotové a prostě vynikající!
1 8 9 10 11 12 13
Close Menu