Tento recept mě neuvěřitelně zaujal svou chutí. Určitě potěší ty z vás, kdo se věnují nízkosacharidové stravě, ale i fanoušky zelí. Právě zelí propujčí masu svou šťavnatou chuť a tak není třeba jídlo příliš dochucovat.
Cibuli nakrájíme na kostičky, dáme do hlubší pánve a necháme na oleji zesklovatět.
Přidáme mleté maso a restujeme 10 minut.
Zelí nakrájíme na nudličky a přidáme ho do pánve k masu. Přiklopíme pokličkou a dusíme za občasného míchání cca 30 minut.
Doporučují případně podlít 2dcl vody, pokud by se směs moc přichytávala.
Přidáme 5 lžic sojové omáčky a 1 lžíci rýžového octa. Necháme ještě 5 minut dusit pod pokličkou. Na závěr dochutíme pepřem a solí dle potřeby.
Podáváme ozdobené sezamovými semínky nebo tvrdým sýrem.
Ingredience
Postup
Cibuli nakrájíme na kostičky, dáme do hlubší pánve a necháme na oleji zesklovatět.
Přidáme mleté maso a restujeme 10 minut.
Zelí nakrájíme na nudličky a přidáme ho do pánve k masu. Přiklopíme pokličkou a dusíme za občasného míchání cca 30 minut.
Doporučují případně podlít 2dcl vody, pokud by se směs moc přichytávala.
Přidáme 5 lžic sojové omáčky a 1 lžíci rýžového octa. Necháme ještě 5 minut dusit pod pokličkou. Na závěr dochutíme pepřem a solí dle potřeby.
Podáváme ozdobené sezamovými semínky nebo tvrdým sýrem.